Zaterdag surfen: 9 december 2017

0 Comments

Target Run!
Wanneer Pantone verklaart dat ultraviolet de nieuwe kleur van het jaar voor 2018 is, is het enige om te doen, evenals een prins-shirt van het doelwit te krijgen.

RECHTSAF?!

ADVERTENTIE

Connor is niet onder de indruk …
Tussen de Pantone-verklaring en Raspberry Baret nam ik dit als een indicatie van de wereld dat het tijd voor mij was om een ​​paars regen te bezitten.

De tee-shirts lopen klein, dus ik kreeg een grote, veronderstelde dat het een beetje zou krimpen. Ik heb een ietwat baggy fit. (Ze worden ook online aangeboden!)

Dus het doelwit hier in Novato is normaal gesproken vroeg leeg op vrijdagmiddag, maar met de vakanties die eraan komt, was iedereen en hun poedel er …

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Vakantie kopen in volledig effect
Op mijn officiële aanbieding was het vermoeiende dingen die ik nodig had voor het huis (sponsen, rubberen handschoenen, wasmiddel), maar je weet echter, het is eenvoudig om op een zijspoor te komen in het appelgedeelte, ‘speciaal wanneer er een verkoop is.

Over Prince gesproken, laten we gek maken.
Ruchita, een van de meiden die naar de blog gokt (zeg hallo tegen haar in de opmerkingen! Ze is ongelooflijk geweldig en helpt velen, veel schattige kiths.), Wees erop dat ik echt vereiste om Espresso Cream Shadow door Revlon te proberen , dat zo gebeurt om te verkrijgen …

Een Drogisterij Dupe voor de Mac Paint Pots. Van het programma heb ik de twee matte browns gekregen, ha!
Ik probeerde een paar van de Revlon Shimmer Cream Shadows een tijdje terug. Ze zijn een geweldige deal zoals de Mac Paint Pots, maar ik heb geen enkel type van de Mattes geprobeerd, dus ik greep Espresso evenals Swiss Chocolate.

Ook, niet dat ik een meer mascara (ze verklaarde voor de One Zillionh Time), maar mijn make-upkunstenaar Buddy Vanessa Haro Raves ongeveer $ 9 L’Oréal Volumineus Lash Paradise, dus ik pakte een buis …

FYI, Men kan snel een onaangename hoeveelheid tijd besteden aan het debatteren van zichzelf, of het nu gaat om Black Noir of Blackest Black Mascara.

Ik stond serieus hier aan het denken aan de voor- en nadelen voor 10 minuten …
Uiteindelijk won het zwartste zwart het debat.

Fun FACT: Heb je het begrepen dat het verliezen van haarbanden met het zwarte gat van dingen nooit opnieuw ontdekt worden, is niet alleen een volwassen vrouw?! Jonge kinderen worden ook door deze aandoening geteisterd.

Serieus, we zijn om de andere week in dit gangpad.
Ik kreeg Connor een pack van levendige goody-haarbanden voor haar paardenstaarten niet zo lang geleden, evenals ze allemaal verdwenen.

Soms ontdek ik er een in de auto, op de vloer van de douchekamer of onder een kussen op de bank, maar er waren echter een geweldige deal in die bundel toen het begon … ik koos een vervangend pakket.

Connor koos eveneens een aantal nieuwe bogen en probeerde op sommige katachtige oren voor de lol.

Niet onder de indruk. Nog een keer.
Voordat we de beroepspaden achterlieten, kregen we een geweldige verrassing. We botsten tegen een MBB-bezoeker genaamd Sharaz! Ze deed een beetje aantrekkingskracht voor zichzelf en was geweldig genoeg om hallo te stellen. Zeg dank aan jou, Sharaz. Het was fantastisch aan het bevredigen!

Hallo, Sharaz!
Ik ben zo extatisch over mijn beroep buit! Ik kan niet wachten om dit weekend Revlon Espresso te dragen.

Maar daarvoor laten we wat zaterdag surfen.

Hier zijn de verhalen die deze week mijn aandacht ving …

Ik geloofde dit stuk in de New York Times door auteur Ashton Applewhite was extreem thought-provocerend:
“Uiterlijk is belangrijk. versiering behaagt. De obsessie van de maatschappij met de methode die vrouwen eruit ziet, is minder om hoger beroep bij gehoorzaamheid aan een straffen buiten Basis – evenals macht. Wanneer vrouwen fokken om ‘jong te blijven, slagen we in onze eigen dis-empowerment. Toen we andere vrouwen op leeftijd ranken, versterken we de Ageisme, seksisme, uiterlijk en het patriarchaat. Wat kunnen we nog meer het eens zijn? Dit is een arme koopjes. Het zet ons net zo falen. ”

Hoe make-up momenteel een integraal onderdeel is van het prestatie-element van vrouwenworstelen.

Als je een dame bent die in de wetenschap werkt, de L’Oréal, VS voor vrouwen in Science Fellowship-programma elk jaar Awards $ 60.000 beurzen voor vijf postdoctorale wetenschappers voor hun bijdragen jaarlijks aan Science, Technology, Engineering, evenals wiskunde (stengel), ook Wat betreft hun toewijding om te dienen als functieontwerpen voor jongere generaties.
De toepassingsperiode is nu geopend en loopt met 2 februari 2018.

Tabs en ik zou graag naar deze Feline-feest gaan en je daar zien, dus breng je katachtige en iets om te delen!

Vantablack is de ware, donkerste zwart in de wereld. Nu, als iemand alleen maar een methode kan achterhalen om het te repliceren in een Chanel Stylo Yeux-voering …

Binnenkort kunt u mogelijk alle lippensticks in uw gewenste hogere winkel proberen door op het scherm op uw telefoon te tikken.

Een ander enorm merk merk gewoon een onafhankelijke lijn. Unilever kocht sundial-merken (ze maken Nubian Heritage, Shea Vocht, evenals Mevrouw C. J. Walker), de grootste appe-eigendomservice in de Verenigde Staten.

Net in de situatie jijprobeerden een haardroger van $ 10.000 te vinden …

De beste kleurencorrectoren onder-oog, evenals precies hoe ze ze kunnen gebruiken

Ik kan niet voldoende krijgen van de video’s van Alissa Ashley. Ze is echt geweldig in het uitleggen van de “waarom” achter haar technieken, evenals het is zeer behulpzaam. Ik ontdekte een paar nieuwe technieken uit deze tutorial voor bruine rokerige ogen.

CASSEY is een van de fysieke fitness-instructeurs die de voorkeur heeft. Ze beschrijft grondig alles, evenals haar vrolijke personage die echt helpt me met die laatste herhalingen.

Deze uitrekkende video is niet ongelooflijk intens, maar ik probeerde echter aan mijn veelzijdigheid te werken (ik kan niet uitrekken voor sh * t, man!), Evenals het is behulpzaam. Ik doe het wanneer een dag, normaal vroeg in de ochtend.

Breng me terug naar 1992! Ik hoorde dit op 102.1 (het Bay Area’s Throwback Hip-Hop Station!) Gisteren, en ik voel het.

ADVERTENTIE

Ok, vriend, nu dat ik je de mijne laat zien, moet je me de jouwe laten zien. Vertel me over je veel recente aantrekkingskracht. Heb je deze week iets geweldigs ontdekt?

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *