Zaterdag surfen, 1 mei, 2021

0 Comments

Hallo daar, lief meisje!
Wat is er aan de hand, vriend? Ik kan niet eens nu! Ik ben zo blij dat het het weekend is. Oh, man … ik kijk er echt naar uit om te ontspannen en rond te hangen met de meiden dit weekend (Connor en Rosie).

Connor had gisteren haar schoolfoto’s en dit was haar #ootd! Je zult waarschijnlijk niet verrast zijn om te horen dat ik de moeder was die zei: “Laat haar alsjeblieft het denimjack dragen,” aan haar leraar. “Het maakt deel uit van de look.” ?

ADVERTENTIE

Peep de sandalen!
Coywolf start in de herfst kleuterschool, dus dit was haar laatste foto dag als kleuter, geloof het of niet. Ze vocht me een beetje op de pigtails … maar ik verzekerde haar dat dit de laatste keer was dat ze het moest doen. (Ze droeg vlechten in al haar andere kleuterschoolfoto’s, en ik wilde het laatste jaar gewoon de traditie behouden.) Volgend jaar, wanneer ze een “grote jongen” is, kan ze haar haar dragen voor haar foto’s als ze dat wil.

Zoals gewoonlijk na deze Mini-Milestone-momenten ben ik blij, maar het voelt een beetje bitterzoet …

Laten we eens kijken … Wat heb ik nog meer gedaan? Nou, een ding dat ik heb nagedacht, is hoe gemakkelijk ik verstrikt raak in het dagelijkse ritme van het leven. Ik bedoel, waar gaat de tijd? Ik heb altijd een lijst met grote beeldtaken die ik gedaan wil, grotere dingen zoals projecten voor thuisverbetering, loopbaanprojecten. Weet je – de dingen die ons vooruit bewegen. Maar heb je ooit het gevoel dat je gewoon het blote minimum doet, het duurt om door te gaan (vooral tijdens deze specifieke tijden)? Ik kan niet de enige persoon zijn die zich voelt alsof ze gewoon water betreden.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik wil echt niet alleen overleven tijdens mijn tijd op deze aarde. Ik wil wanhopig gedijen! Ik wil blijven groeien! Ik wil de creatieve, leuke, interessante persoon zijn die ik geloof dat ik ben … maar ik ben gewoon zo verdomd moe de hele tijd … lol! ? Ik weet dat je weet wat ik bedoel. Het is gewoon vervelend soms, maar ik doe.

In de tussentijd, wat lezen …

6 manieren om te stoppen met het doorgaan van de bewegingen en beginnen met het leven van je leven

Ben je altijd uitgeput, gedaagd door de bewegingen op het werk? Hier is hoe je een verandering kunt maken

30 manieren om tot leven te komen, en niet alleen

Ik ga wat advies volgen dat ik heb gehoord op een van mijn favoriete YouTube-stijlkanalen, busbee-stijl, om een ​​klasse of een cursus te nemen. Op die manier voel je je alsof je aan het leren en groeien, wat ik nodig heb.

Dus ik heb ook websites onderzocht die online klassen aanbieden, evenals het bekijken van klassen op het gemeenschapscollege (er is een campus op minder dan 10 minuten afstand voor College of Marin).

De 10 beste gratis online klassen voor volwassenen in 2021

De 21 beste online klassen voor het beheersen van een nieuwe vaardigheid in 2021

Leuke online klassen die u kunt doen vanaf het comfort van uw huis

De 8 beste plekken om online klassen te nemen – of u nu op zoek bent naar gratis hobbyklassen of flexibele opleidingen

Eén site die er veelbelovend uitziet, is Skill Share. Ze hebben veel creatieve klassen. Ik zou graag klassen op het interieurontwerp nemen, en het is ook een tijdje geleden dat ik een fotografieklasse heb genomen, dus dat kan ook leuk zijn. Heb je gehoord van Skill Share of een van hun lessen ingenomen?

Dus, dat is deze week vooral in mijn gedachten geweest, samen met het krijgen van de huisvernieuwingen die we gaan hebben voor … jaren? Zo lang. We willen ons tapijt vervangen door luxe plank vinyl en ook onze beneden de poederkamer, maar ik leg de hele inspanningen op de achtergrond, weet je, voordat ik dit begon, en nu heb ik het gevoel dat ik opnieuw moet leren Alles over vloeren en niet opnieuw verbrand worden door schaduwrijke aannemers.

Ontwerp van een kleine poederruimte: de do’s en don’ts

De meest uitnodigende woonkamerlay-outs om te proberen

De gouden regels van het ontwerp van de woonkamer

En omdat schoonheid en katten ons samenbrengen, zijn hier een paar verhalen die deze week ook in de gaten ving …

Valentino lanceert een prachtige, inclusieve make-upcollectie

Skincare voor donkere huidtinten is een schoonheidsmarkt die nog moet worden onderzocht

Maison Francis Kurkdjian lanceert drie nieuwe parfums (kant opmerking: ik kan niet wachten om deze te snuiven!)

Fancy Feast wil dat je eet zoals je kat

Brengt de Butthole van uw kat alles aan? Eén middelscholer bedacht een experiment om erachter te komen

Hoe reizen met een kat

ADVERTENTIE

Heb een goede rest van je weekend en neem wat tijd om iets leuks te doen! Het leven is kort. Ik geloof dat dat in orde is om soms niet productief te zijn.

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *